Beleggen met meer zekerheid

Beste makelaar en vastgoedspecialist,

U kent in uw netwerk ongetwijfeld mensen die geïnteresseerd zijn in een vastgoedbelegging, met als doel om een waardevast maandelijks bedrag te ontvangen?

Wij stellen het op prijs om met u kennis te maken en het voor u financieel aantrekkelijk te maken om onze beleggingen in uw netwerk onder de aandacht te brengen.

Hoge zekerheid in combinatie met inflatiebescherming. Hoe doet Grondrente dat?

Wij bieden een niet-traditionele belegging in vastgoed, die een volledig inflatiebeschermd rendement levert in combinatie met een hoge zekerheid. De zekerheid die onze beleggingen biedt, is sterker dan de zekerheid die bank heeft bij een hypotheek op een woning.

Met Grondrente kun u direct in grond beleggen. Onze beleggingen betreffen grondkavels met bebouwing. Essentieel is dat wij steeds 1e zekerheid hebben verkregen en deze zekerheid doorgeven aan de beleggers. De zekerheid op de onderliggende waarde en het rendement, heeft voorrang op de zekerheid van de bank die een hypothecaire lening heeft verstrekt.

Bovendien, aan onze beleggingen kleven geen aspecten zoals leegstand, verzekeringen, onderhoud en huurprijsrisico.

Oftewel, grond plus bebouwing dienen als zekerheid voor de belegging in alleen de grond.

Op de kavels is erfpacht uitgegeven, hetgeen de drijver is voor de inflatiebescherming op het rendement.

De grondkavels zijn daarmee zeer geschikt voor particulieren en voor pensioen- & stamrechtvennootschappen die op lange termijn een waardevast en stabiel inkomen willen.

In de tabel onderaan deze pagina treft u voorbeelden aan van grondkavels en het rendement dat zij bieden.

Hoe komen wij aan de kavels?

Grondrente is een zusterbedrijf van Finquiddity Grondvermogen. De bedrijfsactiviteiten van Grondrente en Grondvermogen zijn vergelijkbaar.
Finquiddity Grondvermogen verwerft grondkavels in opdracht van onder andere een institutionele belegger.
Grondrente richt zich juist specifiek op particuliere beleggers en pensioen BV's.

De professionals achter Grondrente en Finquiddity Grondvermogen hebben een bancaire achtergrond en hebben een gedegen trackrecord.

Al met al

Al met al hopen wij dat u het de moeite waard vind om verder te lezen op onze website. U bent zeer welkom om contact op te nemen met vragen over onze grondkavels of over onze financiele regelingen.

Bekijk hier bijvoorbeeld een overzicht van kavels die nu beschikbaar zijn en het rendement dat deze kavels opleveren.

Met vriendelijke groet,

Namens het Grondrente-team,

Theo Hendriks